2015. január 2., péntek

1.rész-Léteznek angyalok?

Hali mindenkinek! Nagyon sokan néztétek a blogot,aminek tényleg örülök. Ennek örömére meghoztam az első fejezetet! Jó olvasást!
   
☆☆☆
                                     
  Ui: 
Köszönöm Szonjának a designt és a fejlécet az átalakítással együtt! Nélküle nem lenne ilyen szép a blog! :*




                          ☆☆☆


                 1.fejezet

New York városában halványan sütött a nap,mikor Charlotte bevitte Bella reggelijét a lány szobájába. Charlotte Mrs.McNeel barátnője volt, aki gyakran vigyázott a lányára, Bellára,mikor az kicsi volt.
Most a családdal élt, és besegített a takarításban, főzésben. Erre sokszor szükség volt, mivel a szülők sokat dolgoztak: az apa rendőr volt, az egyik legjobb az összes közül, és ezért dolgozhatott együtt a londoni rendőrséggel. Már hónapok óta nyomozott egy angliai eset miatt, de ő és a többi rendőr egyelőre nem járt sikerrel.
Az anya lakberendező volt. Már kiskorában is szerette saját maga megtervezni, hogyan nézzen ki a szobája, hogy mi illik egy helyiséghez, és ez felnőttkorára is megmaradt. A házuk berendezése is az ő munkája volt, igazán igényeset és elegánsat sikerült alkotnia.
Bella furcsát álmodott az előző este, amire reggel visszaemlékezett.
Álmában az iskolája folyosóján, a szekrényeknél beszélgetett Nickkel, egyik barátjával, mikor feltűnt neki valami.
A folyosó végéről jött, alaktalan volt, olyan, mint a füst. Lassan beterítette a diákokat, mire a zajok tompulni kezdtek, és a lány füle elkezdett zúgni. A fekete füst már elérte Nicket, és ő feltekintett rá. A kék szemek és a szőke haj helyett a fiú arcát sötétbarna, szinte fekete haj keretezték, tekintete pedig sötét volt. Mögötte két hatalmas, fekete szárny tornyosult. Bella levegő után kapkodott, s hátrébb lépett, de a sötétség egyszer csak beszippantotta.
Egy kedves ,,jó reggelt!" ébresztette,mire felült, s zavartan megrázta a fejét.
-Neked is, Charlotte!-viszonozta a köszöntést álmos hangon.
A mosolygós nő letette elé az ételt, amit megköszönt, és el is kezdett falatozni.
-Jót aludtál?-érdeklődött közben Lotte.
-Hát...volt egy furcsa álmom-kezdte el mesélni Bella az álmában történteket, majd a végén megkérdezte:
-Szerinted ez mit jelenthet?
-Hm...-gondolkozott el a kérdezett-valami természetfeletti esemény vár rád.
Egy Fekete Angyal képében.
-Fekete Angyal?-csodálkozott a lány.
-Igen. Én hiszek benne, hogy léteznek.
Tudod, tudomásunk van Fehér,  úgynevezett őrangyalokról és Fekete, azaz Sötét Angyalokról. Szárnyaik színe és lelkük alapján különböztetjük meg őket.
Neked és nekem is,sőt, minden halandónak a világon van őrangyala,akinek az a küldetése, hogy vigyázzon a védencére.
-És mi van a Sötétekkel? Ők a gonoszok?
-Bizony. Ők a jók ellentétei, viszont nem vigyáznak rád, hanem azt akarják, hogy helytelen és rossz dolgokat kövess el.-a lány nagyon elcsodálkozott dadája szavain. Annyira elmélázott, hogy észre sem vette, mennyire elszaladt az idő.
-Hoppá, kissé sietned kell!-nézett az órára Charlotte. Bella igazat adott neki, így rekordidő alatt felöltözött és megfésülködött. Felvette fehér dzsekijét a színben hozzáillő tavaszi csizmájával, és uzsonnáját elsüllyesztette táskájában.
Édesanyja a konyhában tett-vett.
-Szia Anya, elmentem!-adott puszit neki a lány, megölelte Charlotte-ot, és kilépett az ajtón. A márciusi levegő kellemesen hatott rá, felfrissülve érezte magát.
Eszébe jutott a tegnapi nap, mikor is üzenetet kapott egy ismeretlen számról.
Egyszerre izgatottság lett úrrá rajta, alig várta, hogy elmondja Rebeccának, legjobb barátnőjének, aki történetesen Nick húga volt. A lány már egy ideje vonzódott a fiúhoz, de nem tudta, hogy Nick mit érez iránta. Talán csak barátnak tekinti, vagy rejteget valamit?
Bella, felébredve gondolataiból észrevette Beccát, ahogy házuk előtt vár rá.
A lányok integettek egymásnak, és mikor egymás mellé értek, megölelték egymást.
-Na, mi újság?-kérdezte Reb, barátnője arcán pedig mosoly terült szét.
-Képzeld, mi történt tegnap...

1 megjegyzés:

  1. Na, annyi év után végre tudok kommentelni! Nagyon jó rész lett! Bírom, hogy Charlotte ennyire képben van, meg persze a Bella×Rebecca duót is, valakikre nagyon emlékeztetnek... 😏

    VálaszTörlés