2017. január 23., hétfő

24. rész-Felejteni nem könnyű

Harry megüzente velem, hogy sajnálja, amit tett. Beszélni szeretne veled a tárgyalás után. Annyit mondhatok,hogy még egy lány után sem koslatott ennyi ideig, szóval fontos vagy neki.
Légy jó! 

           Niall   
           Ui.: Majd hívj fel, ha a pasid nem tiltotta meg.

Óo-húzta el a száját Rebecca.
Sandra arca is meglepettséget sugárzott.
-Nicknek igaza volt.
-Valóban.- sóhajtott Bella. -Most mit csináljak? Niall tényleg Harry kéme, és ki tudja, milyen igazából. -a lányok tanácstalanul széttárták kezüket, és lehajtott fejjel gondolkoztak. Rebecca ötletére azonban felkapták fejüket:
-Mi lenne, ha felhívnád a srácot? Egy próbát megérne.
-Igaza van.-szólalt meg Sandy. Bella bólintott. Kisebb tanakodás után begépelte a számot, majd rányomott a hívás gombra. A telefon kétszer kicsöngött, és Niall már fel is vette. A lány szó nélkül szólt bele a készülékbe:
-Nick már nem a barátom, te idióta. Ezt csak azért mondom, hogy ne higgy hülyeségeket.-hangosította ki a telefont. Barátnői feszülten hallgatóztak.
-Oh-lepődött meg a szőke.-Köszi az infót, Harry értékelni fogja.
-Hopsz-csúszott ki a lány száján, mert leesett neki, hogy ki is Niall.-Mindegy, felejts el-motyogta végül,de beszélgetőpartnere felnevetett.
-Most már mindegy. Amúgy sem illettetek össze, szóval jobb ez így.
-Hát kösz, igazán rendes vagy-jegyezte meg a lány csípősen, amire a Fekete Angyal részéről egy ,,tudom" volt a válasz.
-Már gondolom tudod, ki-pontosabban-mi vagyok.-folytatta derűsen, mire Bella vágott egy fintort.
-Igen, van róla némi fogalmam.
-És direkt voltam ott, ahol ti. Egyébként hogy is hívták azt a vörös csajt? Van barátja? Mert eléggé bejön nekem.-Bella nem szólt semmit, csak Sandrára nézett.
-A többiek is ott vannak, ugye? És ki vagyok hangosítva.-találgatott a srác, érzékelve a pillanatnyi csöndet.
-Igen, de ne aggódj, csak Rebecca és Sandra vannak itt.
-Á-csettintett Niall-megvan a neve, emlékszem rá, Sandra, ugye?
-Igen.-válaszolt Rebecca.-De hagyd szépen békén, megértettük egymást?
-Ohó-kuncogott a szőke-azt még meglátjuk.
-Na, elég legyen!-vágott közbe Bella.-Van még valami mondanivalód, Niall, vagy lerakhatom?
-Ja, igen!-felelt gyorsan ő.-Harry barátom szeretne látni téged.
-Csak szeretne-vágta rá kapásból a lány.
-Nagyon örülne neki, ha bemennél hozzá.-hízelgett tovább a fiú.
-Nem!-zárta le Bella, de nem volt benne biztos, hogy nem akarja meglátogatni őt.
-Hát jó-biggyesztette le a száját Niall a vonal túlsó végén.- De ha meggondolnád magad-azzal elmondta a börtön címét. A lány megrázta a fejét.
-Oké, váltsunk témát-egyezett bele.-Emlékszel, mikor Harry azt mondta, ő mindent tud?
-Hogyne emlékeznék.-forgatta szemét Bella.
-Na, igazat is mondott. Egy csomó mindent elmondott rólad, például mit csinálsz szabadidődben, mikre gondolsz általában, és hogy nézel ki. Így azelőtt ismertelek, mielőtt még találkoztunk volna.
-Ne már!-kapta a szája elé kezét a lány.-De hát honnan a francból...?
-Fekete Angyalok vagyunk,-nevetett a szőke-ne is lepődj meg. Göndör hajú barátom félretéve, van kedvetek találkozni velem a városban?-a lányok szemei kikerekedtek, és egyszerre kérdezték:
-Szerinted?
-Ezt nem gondolod komolyan,ugye?
-Esküszöm, hogy nem csinálok semmi rosszat!-védekezett ő.-Nem rabollak el titeket, nyugi. De jó fejek vagytok, és szeretnétek titeket jobban megismerni. Vagy Bella, ha te meg Rebecca nem is jönnétek, de Sandra jöhetne.-a válasz nem volt meglepő:
-Szállj le róla!-a Niall által említett csak csendesen mosolygott, s mintha kicsit el is pirult volna.
-Majd máskor megbeszéljük, Niall.
-Rendben.-sóhajtott eltúlzott szomorúsággal ő.- Sziasztok!
-Szia.-köszöntek el tőle a lányok. Bella kinyomta a hívást, majd összenéztek.
-Ez durva volt-szólalt meg először Reb.-Kiderül, hogy Niall Fekete Angyal, ráadásul rád is hajt, Sandra.-a lány elnevette magát.
-Hát igen. De erről nem tehetek.
-Tudjuk-veregették meg a vállát barátnői.
-Egyébként tudtátok, hogy a Fekete Angyalok élén a leggonoszabb, míg a Fehér Angyalok élén a legjószívűbb angyal áll?-Rebecca és Bella nemlegesen megrázták fejüket.
-Akkor Harry...-szólalt meg az utóbbi, elhúzva száját.
-Valóban gonosz-fejezte be Sandra.-Nem is tudod, mennyire féltettünk, mikor megtudtuk, hogy elrabolt!-Rebecca egyetértőn bólintott.- De ezt inkább ne is emlegessük fel.
-Igen-szólt hozzá a lány, és ásított egyet.-A legjobb lesz, ha letusolok,aztán le is dőlök aludni.
-Mi is.-értettek egyet vele a többiek. Bella összeszedte a holmiját, és elindult a fürdő felé, miközben barátnői bőröndjeikben pakolásztak.
Becsukta maga mögött az ajtót,és nekiállt levetkőzni.
,,Hé,nem akarsz lezuhanyozni?Talán jobban érzed magad tőle."  Megborzongott. Az emlék még túl friss volt,de el akarta felejteni. Egyszerre minden eszébe jutott, s szemeit összeszorítva lerogyott a földre.
Érintések az ajkán, arcán, combjain. Suttogás a fülébe: végre az enyém vagy, csak az enyém!
Vad tekintet és ajkak, melyek mohón falják az övéit. 
-Harry, állj! Elég! Ne tedd ezt!
Hiábavaló kérlelés, félelem, a menekülés utáni vágy.
Fáradtan nyitotta ki szemeit, és légzését egyenletessé próbálta tenni. Lassan, komótosan feltápászkodott, s belépett a zuhanyzóba, hogy lemossa magáról a nap fáradalmait.
Mikor már úgy érezte, elég vizet folyatott magára, elzárta a csapot és kilépett a zuhanyfülkéből.
Gyorsan megszárítkozott, és felkapkodva magára ruháit, visszatért a hálószobába.
Őt Rebecca váltotta,s már ott sem volt a szobában. Sandra, barátnője felé fordulva így szólt:
-Anyukád hagyott itt nekünk pénzt, hogy rendeljünk valamit a szobaszervíztől vacsorára.
-Ez jó ötlet volt-bólogatott Bella.-Szerintem valami szendvicset kéne rendelni, az tökéletes vacsira.
-Ebben egyetértek. Reméljük, Rebnek is jó lesz.- a lányok felnevettek, majd Sandy a telefonhoz lépve, egy hívással el is küldte a rendelést. Bella kényelmesen elhelyezkedett ágyán, és a lányok beszélgetni kezdtek.

Egy kis idő múlva, mikor már mindhárman végeztek a fürdőben, a szendvicseket majszolva csevegtek. Bella érezte, hogy szemei minduntalan le akarnak csukódni, és egyre laposabbakat pislogott, így a lányok elrendelték az alvást.
-Jó éjt!-köszöntek el egymástól a takarók alá bújva, s mindannyian álomra hajtották fejüket.
Bella álmában egy sötét szobában találta magát, ahol csak középre esett világítás. A sarkokból úgy áradt a sötétség, mintha semmi sem lenne a szobán túl. A lány megborzongott, és hunyorogva próbált látni valamennyit a fénytelen részekből. Egy alak sétált felé lassan, s mikor közelebb ért, felismerte a sziluettjét. A göndör fürtök csakis egy emberhez tartozhattak. Bella előtt egy lépéssel megállt, s megszólította:
-Bocsi a helyszínért. Tudom, nem túl bizalomgerjesztő, de nem volt túl sok ötletem megtervezni az álmod.-a lány nem értette, ezt Harry látta az arcán. Gyorsan meg is magyarázta:
-A halandók álmait az angyalok tervezik meg, vagy hogy mondjam...elképzeljük a helyszínt, az embereket és van, hogy a ruházatot is. Volt pár furcsa álmod ez miatt-húzódott szája piszkos mosolyra.-Saját magunkat is bele tudjuk illeszteni az álomba, ezért vagyok most itt. Az érzéseket is meg tudjuk változtatni, de én most nem ezt teszem.
-Ha angyal vagy, akkor hogyhogy nem szöksz meg a celládból?-tette fel a kérdést zavartan.
-Hidd el, megszöknék, de olyan helyre zártak be, ahonnan még elteleportálni sem tudok. Konkrétan egy üvegkalitkában vagyok, az üveg pedig hatástalanítja az angyalok varázserejét.-Harry megigazította tincseit, a lány pedig megrázta fejét, s egyszerre eszébe jutott, miért is zárták be a fiút.
-Mit...mit akarsz?-dadogott,immár félve nézve az előtte tornyosuló alakra.
-Ha meglátogatsz a börtönben, elmondhatom, hogy mi is az igazság azokkal a lányokkal kapcsolatban, akikről mindig kérdezgettél.-közel lépett Bellához, s ujját végighúzta alsó ajkán.-Még érdekel, jól gondolom?-Bella bólintott, és lesütötte szemeit. A srác, száját az övéire helyezve, lágy csókot nyomott rá, majd ellépett tőle.
Kacsintott egyet, majd hozzátette:
-Reggel ne felejtsétek el megnézni a párnáitokat! Várni fog titeket egy kis meglepetés-azzal Harry mélyen a lány szemébe nézve csettintett egyet. Bella, kizökkenve az álomból, lassan kinyitotta szemeit, és megilletődötten vette észre, hogy a Göndörke már nem áll előtte.
A szobában volt, ahová besütött egy kis napfény. Barátnői békésen aludtak, ő pedig visszaemlékezett álmára,s beugrott neki valami. Felemelte a párnáját, ahol egy kis papírt talált.
-Mi ez?-motyogta reggeli hangján.-Valami üzenet?
Valóban, a papíron egy cím állt, s pár szó: ha meggondolnád magad. Megrázta fejét, s sóhajtott egyet.
,,Tényleg kíváncsi vagyok, mit akar mondani,  de látni őt azok után...ráadásul hogy venné ki az magát, hogy meg akarom látogatni azt a srácot, aki miatt már nem vagyok ártatlan? 
Ha álmomban nem mondta volna ezt, habozás nélkül nemet mondok a meghívására."
Lerúgta magáról a takarót, kikászálódott az ágyból és átöltözött. Megfésülte hosszú haját, majd körbenézve észrevette, hogy a szobához egy erkély is tartozik. Kíváncsian lépett oda, és félrehajtotta a függönyt, ami eddig elrejtette előle az erkélyt. Kinyitotta az ajtót és kilépett a friss levegőre. A korlátra támaszkodva csendben nézte az utcán elsuhaó autókat és a sétáló embereket. Beszippantotta a friss, reggeli levegőt, majd kis idő múlva visszalépett a szobába. Rebecca már nyújtózkodott, így a lány ráköszönt barátnőjére.
-Jó reggelt!-szólt mosolyogva.
-Neked is!-felelte Reb. Bella hajába túrt, és azt mondta:
-Volt egy álmom.
-Tényleg?-vonta fel a lány érdeklődve szépen ívelt szemöldökét.-És mi volt benne?
-Harryvel beszélgettem. Azt mondta, hogy reggel nézzük meg a párnáinkat, mert találni fogunk rajta valami meglepetést.
Én már találtam is.-azzal meglópálta a levegőben a papírcetlit.-Azt szeretné, ha bemennék hozzá meglátogatni.-itt felsóhajtott.-Akkor elmondaná, hogy miért is van ott, ahol most van.
-És...bemész hozzá?-kérdezte Becca a száját harapdálva.
-Talán. Nem állok rá készen, hogy beszéljek vele.
-Ezt teljesen megértem.-bólintott a lány, majd felemelte párnáját.-Aha!-emelte magasra az újabb kis cetlit, és homlokát ráncolva olvasta el. Bella mellé lépett:
-Mi van rajta?-válaszul Reb odanyújtotta neki. Ez a szöveg volt ráírva: Kedves Rebecca, valaki, akit ismersz, üdvözletét küldi. Sajnálja, hogy nem lehet most ott veled/veletek, de dolga akadt. Azt üzeni, jó volt veled táncolni. :) Hamarosan látni fogod őt!
 További szép napot!
           Niall

-Csak nem Jamesre céloz ezzel?-kérdezte Bella, de ő csak megrázta fejét.
-Csak vele táncoltam a partidon, szóval...igen, igazad lehet. Már csak az a kérdés, hogy mi köze van Niallhoz?
-Hm-tűnődött el a lány-James Fehér Angyal?
-Igen. De Niall meg nem.
-Ez így érthetetlen.-rázták meg fejüket végül értetlenül.
-Mi érthetetlen?-motyogta egy hang. Belláés Sandrára néztek, és elmesélték neki, ami az álomban történt. A vörös hajú lány is talált egy cetlit Niall kézírásával:
Kedves Sandra,
Kérlek, adj nekem egy esélyt,és gyere el velem egy randira! Jobban meg szeretnélek ismerni. Itt a telefonszámom, majd hívj fel, ha benne vagy! 0044 5678 23092
Niall

-Hát, úgy tűnik, Niall nem adja fel- olvasták el a szöveget Rebeccáék is.
-Talán a srác nem olyan, mint Harry. Tök rendes volt.-tűnődött Reb.
-Az a lényeg, hogy neked tetszik-e.- nézett Bella Sandrára, aki halványan elpirult. Bella elmosolyodott, s megbökte barátnője vállát:
-Figyeld Rebecca, mik fognak itt kialakulni!-ő felnevetett, s megkérdezte a kissé zavarban lévő Sandy-t:
-Mondd, elmennél vele randizni?
-Hát-harapta be ajkait-nem is tudom..

Sziasztok! Remélem, tetszett ez a rész. Tegnap akartam közzétenni, de nem voltam megelégedve a hosszúságával, így ma írtam még hozzá. Annyit még hozzáteszek, hogy kikövetkeztethető volt, ki is az a vörös hajú lány, de ha valaki nem értené, annak ideírom: ő Sandra. A szereplők már egy ideje elérhetőek, csekkoljátok le, ha érdekel titeket! :)
Észrevehetitek, hogy Bella karaktere más, azaz nem a megszokott karakter van a képen. Nos, ez azért van, mert ez a lány, Emily Rudd minden harmadik blog szereplőjeként megtalálható. Szeretném lecserélni a képen szereplő barna hajú lányra, és több képre van szükségem, hogy kicserélhessem a régebbi részeknél, valamint új fejlécre is szükség lenne, mivel a rajta lévő felirat angolul egyáltalán nem helyes, és más szereplőket szeretnék rátenni.
Szóval, aki megnézi a szereplők oldalt, és le tudja írni, mi ennek a lánynak a neve, annak nagyon meg fogom köszönni!
Sziasztok.
        Sandy

1 megjegyzés:

  1. Úúú, egy újabb izgi rész! Ahj, James olyan édes, már úgy hiányzik! És Niall flörtölésén behalok. 😂

    VálaszTörlés